Referenties:"Hanneke is a wonderful facilitator who has mastered the inquiries in both English and Dutch. She is our first facilitator in the Netherlands. I personally trained her so I know her skills are great! Give Hanneke and these inquiries a try. I think you will be pleasantly surprised at how effective the inquiries are and how gracefully and compassionately Hanneke guides you through them."

Scott Kiloby
Author and international speaker on the subject of freedom through non-dual realization - a California Certified Addiction Specialist - Director of the Kiloby Center for Recovery, Inc. - Founder of the Living Inquiries Community
"Ik heb Hanneke leren kennen als facilitator van Scott Kiloby's 'Living Inquiries'. Deze bijzondere methode die is gestoeld in nondualiteit had geen betere pionier en vertegenwoordiger in Nederland kunnen hebben dan Hanneke. Door haar rust en door de ruimte die zij maakt voor wat zich aandient, voel je je meteen op je gemak. Ervaren en zorgvuldig begeleidt zij jouw innerlijke zoektocht met groot vertrouwen in de liefdevolle essentie die haar methode kenmerkt. Ik heb meerdere clienten naar haar doorverwezen en zal dat blijven doen omdat ze het bijzondere talent heeft een ander zich te laten verbinden met zijn/haar ware identiteit. De methode Living Inquiries werkt fantastisch. Hanneke heeft bij clienten ruimte gemaakt voor bijzondere ontwikkelingen waar ze zelf niet meer op durfden te hopen."

Arold P.R. Langeveld
Executive Presentatiecoach @ Speaking Happens - het geheim achter van-zelf-sprekende CEOs, BNers, topsporters, VIPS en politici - Oprichter en Hoofddocent van de School voor Presentatiecoaching - Counselor (Nondualiteit/Advaita) @ Alheel Counseling"Met de inquiries die ik met Hanneke in 4 sessies heb gedaan heb ik als het ware mijn wijnspook ontmanteld. Het verlangen naar (een glas of beter gezegd een fles) wijn dat door het spook werd beantwoord met drinken, is gezocht en niet gevonden. Door het zoeken naar het verlangen in woorden, beelden en fysieke sensaties belandde ik in de oase van rust van het ZIJN, van dat wat is. Dit gevoel dat ook vrede of diepe rust genoemd kan worden doet mij denken aan de zon onder zien gaan in de Himalaya, het zachte kruidenbad in de sauna en de woeste Noordzeewind langs mijn wangen. Ook dan IS alles gewoon. Als het spook zich toch weer meldt heet ik hem welkom en neem rust. En weer kijken naar de woorden, de beelden en de fysieke sensaties en ervaren dat het verlangen daar niet in zit. Door 'erbij te blijven' zak ik dan na enige tijd weer in de rust. Soms ook komen nieuwe gedachten en beelden en dan onderzoek ik deze. En uiteindelijk: poeh, wat houd ik van oases van rust en ZIJN. Echt veel meer dan dat ik van wijn houd. Ik ben na vele jaren uit mijn wijngevangenis.

Dankjewel Hanneke dat je me op professionele en betrokken wijze hierbij hebt geholpen."

J.B."Nadat ik het boek LIEFDES stille transformatie had gelezen van SCOTT KILOBY kreeg ik behoefte om met iemand te praten die de opleiding bij hem had gedaan en er naar mijn idee dus wat dieper op in kon gaan, vooral in mijn eigen situatie. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het begin was er een gevoel van vertrouwen tussen ons waardoor ik heel open over mezelf kon praten.

Het is heel leerzaam voor mij geweest om dit persoonlijk met haar te ervaren en zal niet aarzelen om weer contact met haar op te nemen als er vragen bij mij opkomen."

D.v.d.V."Ik had het gevoel dat je er helemaal voor me was, ik voelde me heel veilig. Je was heel helder en bracht me steeds terug naar moeilijke punten."

Marion Mebius"Na talloze therapeutische dwalingen zakte ik eind september 2014 doodmoe neer bij Hanneke. Ik wist niet meer wat ik zocht of wat ik wilde vinden. Ik was gewoon heel moe. Moe van het zoeken. Zoeken, zoeken en maar niet vinden. Ik had alles gedaan op het gebied van zelfverbetering, maar de houdbaarheidsdatum bleek altijd eindig te zijn. Het was nooit genoeg en het idee dat het ooit wel goed zou zijn, dat was ik inmiddels wel kwijt. Nee ik had niets meer te verliezen, zelfs niet het idee dat ik iets kon winnen. Dit bleek de ideale voedingsbodem te zijn voor de Living Inquiries en Hanneke was de kalme kracht die me moeiteloos wist te verleiden om steeds weer een stapje terug te doen. Niet vooruit, zoals ik gewend was en zoals het me geleerd was. Nee, volgens Hanneke moest ik terug. Maar dan ook echt helemaal terug. Tot aan de wieg en het liefst nog een stukje verder. En ik deed het.

Tijdens de Living Inquiries keek ik naar Hanneke, zag ik overtuigingen opkomen, gevoelens verschijnen. In twee uur tijd stierf ik 1000 doden en stond vervolgens weer op. Het ging vanzelf. Alles ging vanzelf voorbij! Maar zelf had ik dit niet kunnen vermoeden. Als een ui werd ik gepeld, telkens weer een laagje eraf. Weg was de controlfreak, weg die anorect, weg met het duracellkonijn! Kijkend naar Hanneke waste ik wit, werd weer schoon

En die schoonheid die blijft! En al het andere? soms komt het voorbij, maar ja wat is een konijn? Het is eigenlijk best een lief dier, maar je moet het beestje niet willen vangen. Dat is alles. Maar als ik weer eens in de modder heb lopen wroeten me vuil en vies waan, weet ik dat ik altijd bij Hanneke terecht kan. Een bad nemen kan ik zelf wel, maar mocht zeep niet afdoende werken, dan gebruik ik zonder gene jouw Vanish!
You're great!


Hanneke dank je wel! je bent een schat en een geweldige counsellor!"

Pleun Vermaas
"I can't recommend this treatment with Hanneke enough, not only is she very kind and compassionate but also an incredible facilitator."

N.P.