Wie ben ik ?


Mijn naam is Hanneke Geraeds-de Vries (1972). Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.
Liefde, geluk, rust en schoonheid fascineren me. Ik geniet van het leven en ervaar het als een kans om me doorlopend te ontwikkelen. Het leven zelf wijst mij hierin de weg en ik volg dat met hart en ziel.
Als ik geen liefde, geluk, harmonie of schoonheid ervaar, dan kijk ik daar met aandacht naar, met de ´Living Inquiries´ (LI´s) als hulpmiddel. Ik vind het fascinerend om te zien dat het altijd een kwestie is van een verschuiving in perspectief, waardoor deze kwaliteiten van het leven zelf uit zicht geraakt zijn. Ik blijf me verbazen over de inzichten en ruimte die dit eenvoudige (zelf)onderzoek steeds weer vrij maakt. Een continue ont-dekking van Het Leven!

Als het voor mij werkt, dan werkt het ook voor jou.
Daarom ben ik counsellor en facilitator voor de LI´s geworden.
Ik ontmoet je graag, waar je op dit moment ook bent. Ik wil er oprecht voor je zijn, zonder (voor)oordeel, om te mogen functioneren als een katalysator van jouw zelfoplossende vermogen. Laten we ons beide laten verrassen door wat Jeff Foster ´the Ancient Mystery of Healing´ noemt.

Ik ben een geregistreerd counsellor bij de ABvC en gecertificeerd facilitator voor de ´Living Inquiries´ van Scott Kiloby.


Ik heb vijf jaar als vrijwilliger (waarvan een jaar als coach) bij de SOS telefonische hulpdienst gewerkt, de volwassen variant van de kindertelefoon. Problemen met betrekking tot o.a. verslaving, seksueel misbruik en zelfmoordplannen kwamen regelmatig aan bod. Hier heb ik ervaren dat online psycho-sociale hulpverlening per e-mail of chat net zo effectief is.


Sinds 2007 ben ik eigenaar van Stress2Balance, Praktijk voor Counselling, met een onderbreking van twee en een half jaar. Gedurende die tijd hebben wij met ons gezin in Singapore gewoond.